שיפור הרגולציה וצמצום הבירוקרטיה בתחום בתי אוכל

פורסם ב: שיפור הרגולציה וצמצום הבירוקרטיה בתחום בתי אוכל
  • rishuyasakim on: 30-04-2017 בשעה 14:54 #2192

    התייעצות עם הציבור – שיפור הרגולציה וצמצום הבירוקרטיה בתחום בתי אוכל

    משרד הבריאות ("המשרד") מזמין יחידים, ארגונים ותאגידים להיות שותפים לתהליך עדכון תקנות בתי אוכל (תקנות רישוי עסקים [תנאי תברואה נאותים לבתי אוכל] התשמ"ג)

    הנכם מוזמנים להיות שותפים בהליך העתידי של הרגולציה בתחום בתי אוכל ולהצביע על נקודות לשיפור. ניתן גם לבקש להירשם כדי להשתתף בשולחנות עגולים שהמשרד יקיים במהלך חודש יוני 2017.

    מטרות התהליך:
    שיפור המצב התברואי בבתי האוכל- קידום בריאות הציבור.
    חיסכון בכסף לציבור – צמצום עלויות הרגולציה תוך שמירה על האינטרס הציבורי.
    צמצום בירוקרטיה – קיצור זמני המתנה, פישוט תהליכים, שיפור הבהירות.
    שיפור איכות הרגולציה – שיתוף הציבור לצורך גיבוש דרישות איכותיות ונכונות יותר.

    השולחנות צפויים להיות סביב שלושה נושאים מרכזיים. אם ברצונכם להשתתף אנא סמנו את הנושא הרלוונטי עבורכם:
    תכנון, פיקוח, בקרה והכשרת עובדים
    מזנונים
    מסעדות ובתי אוכל גדולים
    על מנת להתעדכן בתאריכי השולחנות ועדכונים נוספים אנא היכנסו לדף האינטרנט: http://www.health.gov.il/Subjects/Environmental_Health/food/Pages/Update_Food_Service_Regulations.aspx

    מענה
    אנו מכבדים את פרטיותכם. המידע שייאסף מן הציבור ישאר אנונימי
    בעלי עניין המעוניינים להשתתף בשיח יפנו לתחום טיוב רגולציה . יש לשלוח את הפנייה לדוא"ל שכתובתו regulation@MOH.HEALTH.GOV.IL עד לתאריך 21.5.17 בשעה 12:00. נושא הפנייה יהיה "התייעצות עם הציבור – תקנות בתי אוכל".
    מומלץ (לא חובה) להתייחס לנקודות הבאות:
    פרטים מזהים :
    שמו המלא של בעל העניין: ______________________________________________
    שם התאגיד או הארגון אליו הוא משתייך או שבמסגרתו הוא פועל:___________________
    פרטי יצירת קשר: מען פיזי, טלפון וכתובת דוא"ל:_______________________________
    תיאור מקצועי / עסקי:
    תיאור הזיקה של בעל העניין לתחום הרגולטורי:________________________________
    האם בעל העניין הוא: מסעדן/עוסק בפיקוח ובקרה/מתכנן/אחר:_____________________
    איזה פריט רישוי רלוונטי לעסק שלך (4.2.א, 4.2.ב, 4.2.ג)
    הצעת צעדים לשיפור הרגולציה וצמצום הבירוקרטיה: אילו נקודות ניתן לשפר בתקנות בתי אוכל הנוכחיות, וכיצד? (אם ניתן, נא לציין את הסעיף הרלוונטי בתקנות).
    שאלות מנחות להתייחסות:
    תהליך העבודה מול המשרד ו/או הרשות המקומית – האם התהליך פשוט או מסובך? האם התהליכים ממושכים או קצרים? האם התהליך מסורבל? מה ניתן לעשות אחרת?_____________________________________________________
    דרישות המשרד – האם הדרישות המקצועיות בתקנות ובהנחיות הקיימים, מקלות או מחמירות מידי?_________________________________________________
    האם הדרישות ברורות? ____________________________________________
    מספר הביקורות של משרד הבריאות שהיו בעסק שלך בשנתיים האחרונות שלא במסגרת תהליכי הרישוי?____
    מספר הביקורות של מחלקת התברואה של הרשות המקומית שהיו בעסק שלך בשנתיים האחרונות שלא במסגרת תהליכי הרישוי?____
    התייחסויות נוספות: ____________________________________________________

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

שינוי גודל גופנים